Facadebogstaver

Skilte i Centrum producerer og leverer alt i facadebogstaver, både med og uden lys, udført såvel som plano bogstaver, som “kassebogstaver” med svøb.

Facadebogstaver og facadelogoer er en meget individuel produktion, som kan være svær at definere en 100% pris på, og derfor bedes du kontakte os med din opgave, og så vil vi beregne en konkret til bud til dig, på markedets bedste produkter, og efter markedets bedste vilkår.

Vi fremstiller bogstaver i mange forskellige materialer, bl.a. akryl opskummet pvc, aluminium, messing, kobber, rustfrit stål, m.m..

Bogstaver med lys udføres såvel med Corona-, som fremafbelysning, og med markedets bedste LED dioder og convertere, som er gennemtestet, og som har en meget lang holdbarhed.

Er ønsket en mere RETRO stil, så fremstiller og leverer vi alt i facadebogstaver med NEON, som vel i dag er Skiltebranchens svar på kunst, en meget flot og elegant løsning som kan bruges mange steder, hvor Design, Retro og Kvalitet er i højsædet..

Pris eksempler, som udelukkende er vejledende.

Facadebogstav, “kassebogstav”, udført i aluminium, svøb ca 80 mm, udført med LED lys, lakeret svøb efter ønske, og opal hvid frontplade.

Bogstavhøjde, 25cm.         Anslået ca Pris Kr. 1.500.- / bogstav.

Bogstavhøjde, 50 cm.        Anslået ca Pris Kr. 2.000.-/ bogstav.

Bogstavhøjve, 80 cm.        Anslået ca Pris Kr. 2.500.-/ bogstav.

Bogstavhøjve, 100 cm.      Anslået ca Pris Kr. 3.000.-/ bogstav.

Bogstavhøjve, 120 cm.      Anslået ca Pris Kr. 3.500.-/ bogstav.