Viser 1–12 af 54 resultater

Har du sikret din arbejdsplads mod eventuel at blive et epicenter for smitterisiko? Hvis ikke, så har vi produkterne, som din arbejdsplads har brug for.

Covid-19 produkter

Vores sortiment af Covid-19 produkter spænder bredt, og er alle produkter, der inddæmmer og formindsker muligheden for smittespredning med Covid-19. Du finder effektive remedier, der er er med til at sikre og beskytte arbejdspladsen, dine kunder og dine ansatte.

Vores sortiment tæller over antibakteriel folie, der kan påmonteres på kontaktpunkter, som bliver rørt ved mange mange i løbet af dagen. Dette kunne f.eks. være dørhåndtag, borde mm. Den antibakterielle folie dræber op mod 99% af bakterier og vira efter 24 timer. 90% efter en time.

Branding af virksomhed på Covid-19 produkter

Hos Skilte I Centrum har du mulighed for at brande din virksomhed, med logo og eller specielle design på f.eks. vores mundbind. Du har mulighed for at få tryk på vores mundbind.

Få synlighed af din virksomheds logo, når du bevæger dig ud i bybilledet, eller befinder dig til potentielle kundemøder. Måske spotter din nye kunde dig, og kontakter dig fordi de har set dit logo på mundbindet?

Værnemidler og beskyttelse

Vores sortiment dækker over de mest essentielle og mest effektive værnemidler mod Covid-19. Du kan både få håndsprit, fuldautomatiske dispensere og afskærmning.