Antibakteriel folie sikrer overflader mod bakterier og vira.

Viser 1–12 af 26 resultater

Folieløsning der dræber vira og baktier

Hos Skilte I Centrum kan vi levere specialløsning inden for antibakteriel folie til din virksomhed. Monter den antibakterielle folie på kontaktpunkter, hvor der røres på mange gange i løbet af dagen.

Den antibakterielle folie beskytter mod bakterier og vira i alle døgnets timer. Folien gør sig især gældende ved overflader med mange berøringer i løbet af dagen. Med den antibakterielle folie slipper du for den daglige rengøring, og endda flere gange om dagen. Og tid = penge i en virksomhed.

Du, dine kolleger og kunder er dagligt i kontakt med rigtig mange overflader. Inklusiv deres ansigt, der er en af de direkte veje til smitten med Covid-19. Vidste du, at dine hænder rør ved dit ansigt mindst 17 gange i timen? 

Kilde: nyheder.tv2.dk

Sikre din virksomhed mod smittespredning

Sørg for, at din virksomhed ikke er et epicenter for smittespredning, og sikre dine kolleger, kunder og familie mod smittefare. Nedsæt risikoen for vira og covid-19, ved at have den antibakterielle folie monteret på overfladerne.
Folien kan nemt gøres rent med sprit og almindelige rengøringsmidler.

Folien kan f.eks. påmonteres på arbejdsborde, dørhåndtag, barborde, menukort og meget meget mere. Den kan påmonteres de fleste overflader og steder, som giver mening at påmontere folien.

Dokumenteret sikkerhed

Dokumentationen er de fordele, som du kan tilbyde dine ansatte og kunder

Da Covid-19 smitter via overflader, er det heller ikke for sjov, at vi ønsker at tilbyde denne antibakterielle folie. Derfor er folien testet, godkendt og certificeret, så du trygt og roligt kan påmontere folien i din virksomhed.

  • Butikker.
  • Restauranter.
  • Biografer og Teatre.
  • Storcentre
  • Hospitaler og klinikker
  • Børnehaver og vuggestuer
  • Boligforeninger m.fl.

Disclaimer: Folien er ikke en erstatning for almindelig god håndhygiejne og andre retningslinjer, der er stillet af Sundhedsstyrelsen. Den antibakterielle folie er et tillægsprodukt, der er med til at sikre de fysiske omgivelser

KONTAKT VORES KONSULENT FOR EN LØSNING TIL DIN VIRKSOMHED
Brian Fredin

Antibakteriel folie

Blank

Antibakteriel folie

FOAM CUBE 50 x 50 cm

kr.675,00

Antibakteriel folie

SÆKKESTOL, PUF

kr.615,00kr.2.500,00
kr.199,00kr.399,00

Antibakteriel folie

ALARM COVER ecofilt, 150 g.

kr.168,00kr.236,00

Antibakteriel folie

PP Honey Comb 5 mm

kr.235,00 sq m

Antibakteriel folie

PP Honey Comb 3 mm

kr.185,00 sq m

Antibakteriel folie

Light Board Eco 5 mm

kr.528,00 sq m